Spexen Events & More

   

    

   

   

Qué fem?

Ens encarreguem de que els nens i nenes puguin disfrutar del casament tal hi com ho fan els adults, i així els pares i mares no s’hagin de preocupar de res.

Tal i com vam parlar, nosaltres començarem el nostre servei just abans de dinar, fins que acabi el ball, per tant estarem amb ells durant el dinar i després anirem a jugar fins que acabi el ball s’hi ni ha algun que se’l hagi de fer dormir perquè és petit també ho farem sense cap problema.

Cal dir, que els nens de casaments tenen unes edats molt variades i per això acostumem a dividir el grup en dos o tres, per així poder adaptar les activitats i els jocs a la seva edat.

Acivitats i Jocs:

Per els més petits: Portem un inflable. També els hi preparem jocs infantils com: - La sabateta de la ning-ning, el pica-paret, dibuixem i fem titelles, montem un lego, un puzzle, etc. També el que ells desitgin.

Per els més grans: Fem jocs amb pilota, com: la bomba, el rellotge, futbol (per els nens, ja que sempre ho demanen), punxat… i altres jocs d’aventura (jocs de pistes). Portem cordes i altres materials.

  • Per les nenes també portem, una caixa amb gometes per fer brasalets.
  • Els pintem la cara (si ho volen).

Caixa Multijocs **nou**

En aquesta caixa hi haurà repartits diversos jocs ( 1 per calaix), de manera que els nens podràn escollir a quin joc jugar independentment del que desitgin els altres, tothom podrà divertir-se i passar- s’ho bé des d’un cantó diferet de la caixa.

Preu: ?/ monitora assegurada + 25 €(caixa)

Horari: Des del començament de l’aperitiu fins al començament del ball, amb opció a contractar per el ball també per 50€ més per monitora.