Equip So

SONORIZACIÓN DE EVENTOS

SONORITZACIÓ I IL·LUMINACIÓ

SPEXEN ofereix suport i recursos tècnics de so i il·luminació per al muntatge d’espectacles tant a l’aire lliure (pessebres vivents, il·luminacions d’espais en dates assenyalades, celebracions d’entitats esportives ...) i en recintes tancats, podent fer-se càrrec de les tasques de so i llum d’esdeveniments com parlaments, il·luminació de representacions teatrals, passes de models (hem gestionat durant més de 10 anys la passarel·la de Vic Enllaç), l o qualsevol altra activitat que requereixi sistemes de so, il·luminació o bé projeccions en pantalles gegants.

Som especialistes en il·luminació i sonorització d’espectacles, festes celebracions i esdeveniments de tot tipus, des de festes infantils fins a casaments, passant per la sonorització i il·luminació de revetlles públiques tant a l’aire lliure com en recintes tancats i cavalcades de reis.

També oferim els nostres serveis en la sonorització professional per a grups musicals i els seus concerts tant en recintes oberts com tancats.

MICROFONIA

SPEXEN posa a la teva disposició la millor tecnologia i el millor assessorament en microfonia per aconseguir una excelent sonorització i fer d'aquesta manera que l'organització del teu event sigui un èxit.

Tenim experiència en l'organització de conferències, foros, entregues de titulacions oficials, etc., per empreses i centres de formació de gran prestigi.

DISCO MÒBIL

Per a petits espais com restaurants, salons, ubicacions particulars, fins a zones com carpes, pavellons i espais oberts.

  • Discomòbil amb animació: Per a tots els públics, i per tal que tothom gaudeixi de la festa, proposem música divertida, ballable, amb so professional.
  • Discomòbil per a gent gran: Encarada per a la gent més gran. Disposem d'un repertori musical de sempre amb Dj's que s'adapten als gustos musicals més exigents.
  • Discomòbil infantil: amb animació per tal que els més petits també puguin ballar sense parar. Proposem música i ambientació adequada als seus gustos, ideal per passar una estona ballant, cantant i gaudint de la millor festa. Aquesta opció és compatible amb la festa de l'escuma i els castells inflables .
  • Discomòbil per a tot tipus de preferències: Ens adaptem a tot tipus de preferències sempre amb la millor música del moment i els millors èxits del passat de qualsevol génere, incloent les noves tendències: House, Dancel...

 AUDIOVISUALES

SPEXEN t'oferim el millor assessorament tècnic en imatge, il·luminació i só, així com la possibilitat de llogar el material que necessites per qualsevol tipus d'event tant en espais tancats com oberts:

Equips de so, taules de so, equips d'il·luminació, projectors, pantalles gegants de diferents mides, karaokes, microfons, etc.